RSS Feed

Contact

Pandora’s, platforma feminină de comentarii, bloguri şi opinii REALITATEA.NET

Editor-coordonator:Dora Constantinovici
eMail: dora.constantinovici [at] realitatea.net

Product manager:

Daniel Secareanu

Project manager:

Adi Matei

Programare:

Vlad Flavius Paun
George Ploscaru

Design:

Cosmin Nicola

116 comments
 • 1

  salut ideea infiintarii acestui site! … imi place sa va citesc zilnic… asa, daca am ratat ceva la frunzaritul de dimineata al ziarelor, gasesc la voi analizat si prezentat mult mai mozaicat! … tin pumnii sa mergeti cat ma mult inainte si in sus …

 • 2

  Trebuia să specificaţi de la început ca această ” platformă de comentarii, bloguri şi opinii ” este de fapt cu circuit închis la unele autoare. Accesul comentatorilor care nu fac parte din “gaşcă” este interzis acolo.

  Textele scrise de autori pe acest blog sunt de calitate.

 • 3

  @Scarlett: 13 : Aceasta chestiune am observat-o si eu. Ei zic ca acest lucru reprezinta o fictiune. Adica comentarii S. F. “Gasca” nu e prea numeroasa, fac si ei cu randul, asa “se distreaza” oamenii mari.

 • 4

  @micutza: Ahaaa! Gata, am înţeles acum!

 • 5

  Scarlett, ce zici tu acolo? Ce cerc închis, ce comentatori? Cine ţi-a interzis accesul?

 • 6

  @Nora: Dacă tu eşti Nora de adevăratelea şi eu sînt Ciulinii Bărăganului. He, he, he!

 • 7

  Am încercat astăzi să trimit un email doamnei / domnișoarei Bădicioiu și am primit delivery failure notice. E valabila adresa publicată?

 • 8

  Lucian, am primit mailul tau, ti-am si raspuns la el. O sa iti raspunda o colega de-a mea in legatura cu premiul

 • 9

  Am primit reply-ul (ajunsese în Spam). Mulțumesc.

 • 10

  POSIBILITĂŢI

  Dacă aş fii sculptor aş dăltui tristeţea în amurgul pastelat al toamnei cu miros de liliac uscat şi de regrete ce colorează marea în galben şi mov aruncându-le întâmplător peste mâinele mele renăscute din neputinţă. *** Dacă aş fi pictor aş creiona speranţa în omătul ce se va aşterne peste trupul zilei de mâine, în mii de steluţe, obosindu-mi visul devenit cocor gata să plece spre un alt răsărit *** Dacă aş fi muzician aş face un refren doar cu nota “do” de la “dor”, “durere”, “dragoste” iar în final, nota “la”- începutul lacrimii ce s-a furişat în noaptea albastră pe portativul de la care lipseşte cheia speranţei – rătăcită de către Destin. *** Dar eu sunt scriitor ce notez pe faţa lunii descântece auzite în iarna de mai când timpul mă lăsaseră în Valea Plângerii printre stele şi doruri ce au împietrit orele în ani plângăcioşi ca şi cerul Toamnei spre care îmi este teamă să-mi îndrept privirea.

  alt Lucretia Ionescu Buiciuc
  2011-02-17 20:31:40 | Raporteaza
 • 11

  @ A.B.Matei…doamnă vă rog să mă lămuriți odată…m-am înregistrat ați confirmat deja prin e-mail contul inclusiv parola mea și totuși de căte ori scriu un comentariu nu apare imediat decât după o perioadă fie ea câteodată peste noapte 12/14 ore ? Ceva este în neregulă,azi Ana Barton a confirmat că m-a scos din„așteptare” din partea mediatorului.Chiar și o altă comentatoare Val_one a încercat să mă ajute,urmănd sfaturile amândorura și nimic nu se întâmplă ! Vă rog să îmi explicați punct cu punct,să fie vă rog(engleză) așa este computerul meu ! Vă mulțumesc anticipat,Seva

 • 12

  @ A.B.Matei doamnă sunt așa de dezamăgită de toată prostia asta,mai bine de două săptămâni interminabile încerc același lucru din nou și din nou cu : Numai spun că și Ana Barton a încercat să mă logheze și tot același rezultat. ÎNREGISTRARA APOI LOGARE și un copil de clasa a2-a poate face așa ceva. Sistemul ales de dvs.este complet aiurea. Am primit în neștire e-mail-uri de la Pandora*s cu : !-Confirmare de nume de utilizator 2-Confirmare de parolă 3-Confirmare de parolă resetată 4-Aveți noua parolă DAR O PAROLĂ AIURITĂ NEALEASĂ DE MINE 5-Intru iar pe înregistrare cu nume utilizator Seva Tudose,intru cu parola mea inițială nu cea aiurită ! 6-Primesc iar e-mail de la Pandora*s spunănd:e-mail-ul meu nu corespunde cu…ce ce naiba ? Intru veșnic cu același nume și parolă . ȘI NIMIC NU SE ÎNTÂMPLĂ… Sunt dezgustată,mulțumesc !

 • 13

  Buna ziua domnilor, cunoaste cineva din care motiv comentariile postate se restrang, eliminandu-se “enter”-urile ? Nu imi place sa am o insiruire de lista si sa apara un bloc de text anevoie de citit.

  Stima, Teodor Popa

 • 14

  Trebuie sa dai de doua ori enter!

  alt Till Eulenspiegel
  2011-03-25 10:02:42 | Raporteaza
 • 15

  Hello,Pandora*s …unde este comentariul meu de la Maria Ilaș„Despre preoți scormonitori…” ?

 • 16

  Stimată Pandora*s vă rog din suflet opriți/banați pe toți comentatorii fie ei și autorii unor articole la„Schimb de tabără” care folosesc cuvinte jicnitoare directe ori indirecte,nerușinate pline de scârbă umană chiar bestialitate către autoare ori alte comentatoare :(

  Oriunde citesc dau de aceleași vulgarități verbale duse departe de tot…nu trebuie să ne ascundem după degete,ei sunt arhicunoscuți de dvs. Cosa Nostra,Florin Bratu,adrenalitera și lista continuă…ei fac abuzuri,astea nu le poți califica „drept la opinie, libertate de expresie”

  Pentru Dumnezeu faceți ceva,că puteți…

 • 17

  Dragă Pandora*s….a început pe 17 septembrie la orele 10:41 și continuă și la ora aceasta pe 20 septembrie orele 2:08 minute dimineața…între DANNY și Florin Bratu cel mai lung contest de înjurături !

 • 18

  dnei.Florentina Musat : am citit articolul dvs. ref.la bebeul Eric Alexandru via Becali …daca vreti sa-l ajutati pe micul copil, incercati sa luati legatura cu Florin Chilian sau Mihai Margineanu ..face niste lucruri extraordinare, jos palaria ptr.el..cu decenta, intelegere si bun simt, fara fanfarona ..bafta, manuela

 • 19

  DE CE SUNT ÎNCHISE COMENTARIILE LA ALEXANDRA SVET ? „22 de ani de la moartea Părintelui Arsenie BOCA..”

  Lăsând la o parte prima fotografie(cu portretul părintelui) care este făcută în aceaiași iconografie al icoanelor sfinte ale Domnului Nostru Iisus Cristos,predominând măreția cerului,raiului ce va să fie ptr. orice creștin curat…deasupra turlei clopotniței Casei Domnului,aici pe pământ,printre noi simplii muritori :?: Aproape cultului personalității„EU”

  Apoi spusa părintelui Arsenie „nu poți deveni om mare pănă nu te socotești că ai murit…să socotești moartea ta ca ceva ce a fost…”

  nu este altceva decât răstălmăcirea Bibliei,sinonima,o variantă la ceea ce a spus Iisus Cristos pe cruce,atunci când realizăndu-și sfîrșitul,murind ptr. păcatele noastre,chiar fiind Fiul lui Dumnezeu…

  „Iartă-i Doamne că nu știu ce fac !” referindu-se la soldații romani…

  deja să te consideri Mesia ? Cultul Sfinților Preoți ? De ce trebuie neapărat să fi fost preot,motropolit,patriarh să fi ridicat la rangul de sfânt ? Ce o soră medicală ca Maica Tereza nu e bine ?Câte trupuri nu a alinat/alintat ea spre ușurarea durerilor trupești cât și a celor spirituale ?

 • 20

  De ce va este frica de este atat de greoaie inregistraea la voi ?De ce trebuie sa ma loghez etc,etc si pe vox pot comenta direct ? Vreti sa demonstrati ca femeile sunt mai innapoiate ?

  alt Victoras de la oras
  2011-12-02 00:49:25 | Raporteaza
 • 21

  Ieri seara, am gasit un articol intitulat “Mi-e dor de tine,tara mea!!!”, semnat Iona Secu. Acum,in acest moment,din toate cautarile facute pe site,in lista autorilor,rezulta ca nici articolul mai sus mentionat,nici autoarea nu exista si nici nu au existat.Sunteti cumva sub un anumit papuc(SRI,CIA,MOSSAD,KGB) si acel articol a deranjat ajungandu-se la eliminarea lui si a autoarei(sper nu fizic)?!?!?!

 • 22

  SĂRBĂTORI FERICITE,CRĂCIUN MINUNAT ȘI UN AN NOU CU BUCURII,SĂNĂTATE,TUTUROR CELOR DE LA PANDORA*S ATÂT CÂT ȘI TUTUROR COMENTATORILOR,DOAMNE AJUTĂ :lol:

 • 23

  Ana Barton,specific,Acasa.Va onoreaza ce scrieti,continuati.Concluzia personala,multi tineri aleg ca destinatie alta tara, unde civilizatia, ordinea si respectul fata de cei din jur sunt apreciate.

 • 24

  Andrei,

  Mulţumesc mult. Acasă. Aveţi dreptate. Mă bucur că aţi simţit acest acasă din degetele mele. Mă onorează şi mă emoţionează. Nimeni nu mi-a spus-o în acest fel până acum. Atât de explicit şi sintetic. Vă mai aştept… acasă.

 • 25

  STIMATĂ PANDORA*S,VĂ ROG SĂ MODIFICAȚI EROAREA DE LA RUBRICA „CE FAC PRIETENII TĂI PE PANDORAS” EXPRESIA….BOȘOROGII,NOUL TREND DE LA OSCAR @PANDORAS/BLOG LA FEMININ” ca fiind scris de mine :mrgreen: cineva acolo are o nesimțire crasă :(

 • 26

  evaziune fiscala pazita de jandarmi la circa financiara cimpia libertatii 36: xeroxuri pe bani fara bon fiscal, baza de date pierduta de fisc, copii dupa actele de identitate cerute nelegal si telefonul contribuabilului, altfel nu poti plati inpozitul.

  alt violeta petrescu
  2012-02-28 18:24:53 | Raporteaza
 • 27

  Desi in fotografiile ce defileaza in partea de jos a paginii nu vad tipenie de barbat, as vrea sa imi fac si eu cunoscute rationamente personale, in limita in care, ele, ar fi capabile sa sara peste stacheta “jocului (daca este)olimpic” de aici. Tin sa multumesc lui Mihai Bursesc, un tip cu care am contactat extrem de putin dar “face multi bani” si de la care mi-a venit recomandarea. Oricum, n-as putea garanta o participare consecventa, pentru ca timpul ce mi-l pot dedica mie este foarte aproape de zero. Oricum, felicitari.

 • 28

  blues 1.

  Sunt negru. Noaptea spre care ne indreptam cu totii, e si ea neagra. Acum, cand privesc peste umar, vad cum toata viata am irosit-o sperand ca voi fi odata si odata liber. Poate m-am inselat crezand ca libertatea este ceva albastru si de fapt ea este neagra, este noaptea spre care ne indreptam inevitabil. Oricum nu pot schimba acum lucrurile. Nu e drept pentru cei ce imi vor urma, Nu stiu daca pentru culoarea mea sau pentru ca m-am nascut in Africa, am fost luat intr-o noapte cu forta, aruncat in pantecele unei cutii plutitoare impreuna cu alte fiinte, la fel de speriate si de negre, ca mine. Cand leganarea care nu se mai sfarsea a incetat, am fost scosi din cutie. La atingerea pamantului, am crezut pentru o clipa ca sunt liber. Clipa de fericire a trecut insa repede. Tot repede, pentru ca eram acum intr-o lume noua in care timpul inseamna bani, ne-am trezit pe un camp imens si alb. Imi placea albul in contrast cu intunericul in care traisem pana atunci. Cred ca ati inteles, din cartile citite ori din filmele vazute, devenisem un sclav pe o plantatie de bumbac. Stapanul meu, un om rau si cred prost, pentru ca nu stia vorbi pe intelesul nostru, mai mult prin gesturi, unele agresive, ne-a aratat ce sa facem daca vrem sa primim hrana si apa. Toata marea aceea de vata alba trebuia adunata in niste saci. Si asta am facut. De libertate insa nu am uitat.Priveam in toate directiile si vedeam doar arme de foc, camioane cu oameni si caini, pregatiti sa ma opreasca in eventuaitatea incercarii de a ma elibera Numai cerul era deschis iar eu inca nu invatasem zborul. Intr-o noapte cu luna, privind cu gura cascata in sus spre covorul sau cupola plina de stele, din piept am eliberat un oftat. Oftatul fara voia mea a devenit un murmur, un fel de cantat. In linistea noptii cu un tropait precipitat au aparut in jurul meu barierele umane ce ne ingradeau libertatea. Am auzit si alte voci armonizandu-se cu murmurul meu. Cativa dintre paznici, au inaltat felinarele, ne-au privit, au scuipat asa intr-o parte bombanind in limba lor, pe care noi intre timp am invatat-o: -Hai maaa, lasa-i!, urla si ei la luna ca niste lupi in calduri. S-au indepartat invaluiti intr-un ras nechezat amestecat cu…ciori cu tate..iepe cu curul negru…. Pe masura ce linistea noptii isi intra incet in drepturi, ca un tarait de greier in mintea mea patrundea ideea ca de acum ininte putem canta, chiar daca vom urla la luna cu gandul la “ciori cu tate” sau “iepe cu curul negru”.

  gelu odagiu (va urma)

 • 29

  Teama

  Poate fi un cuvant. Un cuvant folosit asa de des in ultima vreme incat a devenit o stare. Poate fi un sunet, care prin intensitate provoaca dureri greu de suportat, durerea devenind si ea o stare. Poate sa fie si o idée care ne inunda creierul, nemailasand loc gandirii. Mai poate fi o imagine, un stopcadru dintr-un film de groaza, a carui continuare nu o putem intui .

  Suntem separati in doua tabere, fiecare cu teama ei. O parte se teme ca I s-ar putea intampla ceva rau, cealalta, ca ar urma sa nu-I mai fie bine. O parte ce pare optimista, in sensul ca mai rau de atat nu se poate, cealalta, pesimista ca ar fi posibil sa-I fie rau. Ambele tabere, chiar si asa, cuprinse de tipuri de teama diferite, au inca ceva uman: Posibilitatea de ai ierta pe ceilalti, pe care nu inteleg nici eu si nici ei, de ce ii privesc ca pe niste dusmani . Nu au nimic de impartit sau daca au ceva de impartit, acel ceva se poate imparti echitabil dupa niste reguli aprobate de toti si in primul rand respectate de toti.

  Cum s-a ajuns aici? Cum de suntem impartiti in doua tabere gata sa se infrunte, intr-o lupta din care nimeni nu va iesii invingator?

  Cand inca nu ne dezmeticisem dupa iesirea dintr-o epoca in care trona aproape ca si astazi, teama, a aparut din mare sau din cer, calare pe ceva cu siguranta alb(asta e mereu scenariul), El. A desfacut o sticla sau o cutie, nu se mai stie . Ceva cu siguranta a desfacut, un fel de cutie a Pandorei, pentru ca peste capetele noastre s-au revarsat asemenea unui vant de libertate, sabloane de lemn, un lemn de esenta americaneasca, in locul cuvintelor de care ne cam saturasem, niste zgomte nebune, manelisto-hip-hop-house, in locul sunetelor musicale, idei precum globalizare, europenizare, NATOzare. Peste tot zburzau banknote verzi si de alte culori, vedeai concursuri de miss, BINGO, LOTO, masini bengoase, vacante in Dubai, Cluburi de fite sau de fotbal…Inarmati cu plase de prins fluturi, alegam cu totii bezmetici sa prindem cat mai mult din toate astea. Unii s-au dezbracat de vesmintele grele ce ii incurcau la alergare. Au aruncat onoarea, decenta , rusinea, cultura, traditia…Dupa un timp a aparut oboseala. Cand ne-am oprit sa ne mai tragem…sufletul, am constatat ca ne-am separat in doua grupuri. Un grup cu plasele ceva mai pline si altul cu cativa fluturi sau chiar fara nimic in plase. Era bine sa fi existat si un al treilea grup, un fel de clasa de mijloc.

  Incet incet, in cele doua grupuri s-a cuibarit teama. Grupurile au devenit tabere, una temandu-se sa nu piarda ce a ingramadit in plase, cealalta sa nu piarda si plasele sau hainele( onoarea, decenta , rusinea, cultura, traditia), pe care nu s-au indurat sa le arunce in acea goanna nebuna dupa fluturi . Pentru a evita o confruntare, cele doua tabere il cauta cu privirea pe El. Au gasit un omulet cu privire sireata, urat sufleteste, care tot incearca sa incalece pe ceva alb, tinand si el strans in maini o plasa de fluturi incarcata cu fel de fel de nimicuri.

  Oare ce va urma?

  Intrebarea este retorica.

  gelu odagiu

 • 30

  VIS (subconstient)

  -Alo!

  -Da!

  -Buna seara, dom’ professor. Sunt pentru cateva zile in Romania si m-as bucura sa va vad.

  -Buna seara, nu mai stiam nimic despre tine.

  Discutia telefonica a continuat, finalizandu-se cu fixarea pentru a doua zi a unei intalniri, la o cafea. Intalnirea a avut loc, a fost placuta pentru ambele personae, dar nu indeajuns de lunga, pentru a finaliza discutia, care a ajuns in punctul in care cei doi au gasit posibilitatea pornirii unui proiect comun. Au stabilit pentru a doua zi inca o intalnire, in scopul fixarii reperolor viitorului lor proiect.

  Profesorul insa a trimis un mesaj fostei lui eleve, acum studenta intr-o tara occidentala, mesaj prin care anula intalnirea, motivand neconvingator actiunea sa.

  Dupa ceva timp pe o retea de socializare:

  -Buna! Dom’ profesor Am terminat prima parte din facultate, si acum fac un an de practica in Manchester! Sunt fericita ca mi-am gasit de lucru! Mi-am facut si prieteni buni prin facultate si acum vorbim pe mailuri, ceea ce imi usureaza faptul ca iar sunt intr-un oras in care nu cunosc pe nimeni Cum mai e viata de artist? -Buna ! Credeam ca nu-mi vei mai scrie. Si banuiam asta pentru ca atunci cand trebuia sa ne intalnim, nu ai inteles ce s-a intamplat cu mine. Daca doresti sa afli, eu iti pot explica. Ma bucur pentru tine si cred ca e o mare sansa sa treci prin locuri unde trebuie sa te adaptezi mereu, chiar daca acum pare greu.

  -Tin minte ca nu am inteles ce se intamplase. Ce mi-am dorit insa a fost sa nu incurc nimica, drept prin urmare am reactionat prin tacere. Mi-ar placea sa stiu, ca sa nu gandesc altceva.

  -Nu e deloc simplu sa-ti explic. Totusi… Dintre toti elevii mei, doar orele petrecute cu tine au fost ceva special. Nu m-am intrebat de ce era asa, ci doar m-am bucurat de intalnirile cu tine.Subconstientul meu cred ca s-a intrebat si si-a formulat si un raspuns, altfel nu-mi explic de ce, cand ne-am revazut, el, subconstientul, a preluat controlul asupra mea, facandu-mi inima sa bata foarte tare. Narile mele adulmecau mirosul tau, ochii alunecau pe corpul tau, pe furis, spre gat, apoi cautau… sanii, se opreau pe degetele tale. Incercam rusinat sa ma ascund dupa ceasca de cafea, dupa fumul tigarii, dar…iti priveam buzele fara a intelege ce spui, folosind doar ca pretext faptul ca vorbeai. In drumul spre ceasca(tot un pretext) privirea mi se oprea pentru o clipa pe sanul tau stang Sorbeam cu tristete din cafea, tristetea ca faceam o nedreptate sanului tau drept. La intoarcerea spre buze reparam nedreptatea. Simteam o durere ciudata ca nu-imi permite constientul sa-ti privesc ambi sani. Iti evitam privirea de teama ca ea sa nu patrunda in subconstientul meu. Se putea ca privirea ta sa-mi alunge bucuria sau sa o amplifice… Ar mai fi multe de spus dar cred ca ai inteles deja cam ce s-a intamplat si nici nu stiu dac tu esti dispusa sa afli mai mult.. Daca doresti sa stii mai mult, desi nu e simplu pentru mine, iti voi povesti ce s-a intamplat mai departe in subconstientul meu, multe zile dupa acea intalnire. Imi este putin mai usor sa-ti povestesc, stiind ca ne despart cateva mii de km.

  Gelu odagiu

 • 31

  Miorita

  Cea mai mare greseala pe care noi romanii am facut-o, a fost atunci cand, chinuiti de talent, am compus Miorita. Nici nu se mai stie cine a fost compozitorul. S-au facut atatea coveruri incat nu au mai incaput in spatiul carpato-danubiano-pontic. Au dat si p’afara, adica au ajuns la urechea vecinilor. Vecini, fie ei turci, rusi sau austro-ungari, necunoscand bine limba noastra, au inteles ca noi am fi niste oi sau ca avem multe oi, in orice caz ca e pe aici ceva de muls. Au venit peste noi turcii si ne-au muls cu sabia indoita, pardon, incovoiata. Austro-ungarii, hop si ei. Astia mai finuti, credeau ca e normal sa ne mulga din moment ce ne ofereau in schimb… civilizatia occidentala. Nu am scapat nici de rusi. Rusii, oameni cu suflet, ne-au muls cel mai bine. Au facut-o cu prietenie. Au pus deasupra in timpul mulsului si o panza rosie, sa nu ne bata soarele in cap. Ne-am obisnuit cu mulsul asta si cred ca daca nu am mai avea vecini de treaba, am cauta mulgatori, sa nu inceapa sa ne doara ugerul . Le-am pus mereu la dispozitie si niste ciobani autohtoni care sa tina bine oile in timpul mulsului, sa nu se produca incidente. Ciobanii se multumesc cu putin. Niste produse derivate din lapte, cum ar fi ceva cascaval, si niste titluri acolo: cel mare, cel viteaz sau mai nou, sef de stat. In urma cu putin timp, a patruns o molima in oi, un fel de – boala oii nebune- si nu ne-am mai lasat mulsi. A murit si un cioban cu bacita lui cu tot, in panica si agitatia necontrolata a oilor nebune. Dupa ce a trecut panica, agitatia, revolutia, lovitura de stat, puciul(cite case, atatea denumiri), exista riscul vreunei mastoze. Asa ca noii ciobani democrati , au pornit in lume sa caute mulgatori bineinteles, democrati(oare ce-o fi aia democratie?). Nu a durat cine stie ce cautarea. Democratii astia, de mulgatori vorbesc, stiau déjà cate ceva despre noi. Auzisera de incidente sau le-au influentat cu “agenturili” lor. Nimeni nu stie exact. Nu prea stiu ei, mulgatorii democrati , despre ce animale e vorba dar ce conteaza, de muls sa fie. Ne considera o capra. Si nu sunt departe. Capra e pozitia in care stam acum cand suntem mulsi. Chiar daca avem coarnele mai mari , tot ca niste oi ne supunem, sa nu deranjem traditia. Mult mai grav decat aceasta supunere, este ca nimeni nu mai canta Miorita. Primim in schimb de la democrati cantece noi in alte limbi. Cine nu pricepe din textul melodiilor mai nimic, isi da seama repede ca tot un fel de coveruri ale Mioritei sunt. Dupa gesturile cantaretilor, care se asaza in pozitie de capra si se mulg intre ei putin cam fara jena, se pare ca asta e o Miorita democrata.

  gelu odagiu

 • 32

  Nu va suparati!

  Poate sa-mi spuna cineva ce s-a intamplat cu articolul “lacul rosu”

 • 33

  Inger vinovat

  Paşii-mi răsună greu, prin catedrala sufletului, căutand, fără slavă murmurul evangheliei… Pustiu. N-am găsit decat icoane şterse fără chip de Christ… Rătăcire. Într-un colţ, năpădit de giulgiul negăsirii, un înger păzitor, îşi făcea procese de conştiinţă căci întarziase la decernarea eternităţii şi nu ajunsese înainte ca Eva să muşte din măr

 • 34

  Pandora*s ce se întâmplă,nu pot accesa„Târfar” nici „Joiu” a lui Ana Barton ???? what*s up ?

 • 35

  Inteleg libertatea de expresie si inteleg compasiunea.

  Insa faptul ca permiteti antisemitismul stupefiant, plus dezinformarea grosolana pe care o practica Antonela Vulpe, extremismul sau si zelul mistico-ridicol si mincinos, coboara stacheta acestei comunitati mult sub nivelul decentei elementare.

  Shame on you!

  alt Un cetatean decent si obiectiv
  2014-07-11 18:25:35 | Raporteaza
 • 36

  Buna seara,

  Pentru toti cei care l-au cunoscut pe Gelu Odagiu, sa stiti ca s-a stins. A plecat undeva sau nicaieri.

 • 37

  @Ioana: îmi pare rău să aud asta :( sincere condoleanțe!

  Dora Constantinovici
  2014-12-08 19:57:41 | Raporteaza
 • 38

  Ma intreb cum de spuneti ca va cautati membri noi, cata vreme nu raspundeti celor ce scriu pentru cooptare.

 • 39

  @Adina: ai trimis un mail pe adresa indicată?

  Dora Constantinovici
  2015-03-18 03:09:55 | Raporteaza
 • 40

  Buna,sunt Andreea si m/ar interesa sa fac fotografii petru revista dumneavoastra…am mai preentat rochii de la o casa de moda.multumesc ! o zi buna !

 • 41

  stimata doamna

  spuneti dumneavoastra d-lui Rogozanu ca voxpublica nu este in regula ori are o problema ori dinsul a blocat accesul pe blog al majoritatii din cei care postau pe acolo.Acum de exemplu sint doar vreo 11 postari intr-o saptamina adica tot atit cit se posta intr-o jumatate de ora alta data cind voxpublica era cu adevarat liber.Sa stiti si sa-i spuneti ca dintr-o postare niciodata nu s-a nascut un criminal, un om violent etc.Cel mult au fost ironii si mistouri nimic ma mult.Deci spunetii sa de LIBER la postari ca altfel vox publica isi manica sigur denumirea.Vocea poporului este asa cum este si poporul.Daca o tine tot asa in curind va singe becul si va pleca si dinsul pentru ca nu o sa mai aiba nici acesari nici postari.Cine a fost deranjat de blog, de opinii de limbaj sa nu intre pe blog dar pentru restul lasti LIBER blogul sau schimbatii denumirea de la vocea poporului la vocea academiei sau universitatii.Daca nu este decit problema de sistem rugati-l sa-l repare daca este CENZURA inseamna ca tinerii aia din 89 au murit chiar de pomana.Inca o data blogul nu a nascut criminali, obsedati sau alte specii.Erau doar niste oameni care liberi neingradit cu limbajul lor isi exprimau doar niste OPINII si atit.Absolut nimic altceva. Va multumesc.

 • 42

  methotrexate without a prescription,

 • 43

  antabuse,

 • 44

  ひっくるめてCHANEL製のバッグと言ってもデザインも色も多種多様です。シャネルスーパ-コピー話題の商品はもちろんのこと、日本では売られていない物、入手困難な限定モデルなども外国の通販でチェックしてみましょう。人気のバッグを通販で安価で購入する秘策を知りたいですか?それは何かと申しますと……、型の等しいバッグをインターネットで調べるだけなんです。単純なことですが、実は意外とほとんどの人が気付いてないんですよね。テレビで放映されている通販番組内でも、有名ブランド品はかなりの確率で売られています。これらの通販番組を利用して著名ブランドの商品を注文したよという方も割と多いと思います。 okakaku.com/bra../

 • 45

  人気の春夏シャネルベルトコピー流行ファッションや定番アイテムなどファッションアイテムが勢揃いシャネル CHANEL レディースファッション ファッション雑貨・小物 ベルト を海外通販!美しいシャネルのサングラス、格安のシャネルのサングラスコピーこれらの魅力的な割引シャネルのサングラスだけでなく、暑い夏に目を保護することも するのに十分な美しさと優雅さを追加します。シャネル サングラス カメリア・最安価格をぶった斬り! bagkakaku.com/R../

 • 46

  Tilikum has been living in captivity since 1983. He was moved to SeaWorld in 1992. He’s estimated to be 35 years old. In his 23 years at SeaWorld,

 • 47

  Adidas Nmd R1 Runner Pk Black Red

 • 48

  Adidas F10 Adizero IC Cleats

 • 49

  激安,2015人気新作 ベルビニョー スパークリングワイン グレープジュース 白 正規 サービスタグ イベントタグ YOUNG zone 本物,経典

 • 50

  本物,経典 邪道 レゾン?ジャブロー RJB67MMM (ベイトキャスティング) 人気新作,2015

 • 51

  特価,格安 Diezel Herbertギターアンプ HOT,新作登場

 • 52

  低価格,最安値 カンプ フォトン QDミックス15 KS (15cm/85g) 低価格,特価

 • 53

  2015,超激安 ダイワ フリームス 3000グローブライド 11フリームス FREAMS 最安値,経典

 • 54

  555112-026 Air Jordan 1 Retro Phat Black Pink Orange Florida Women’s Shoe

 • 55

  ブランドコピー代引き時計/財布激安販売-スーパーコピーブランド代引き ブランドシークレット−はルイヴィトン、シャネル、グッチ、エルメス、プラダ等のコピー商品を販売致しております、ロレックス、ガガミラノ、パネライ、フランクミューラーなどのハイブランド腕時計のコピー品も取り扱っております。スーパーコピー 通販,ブランド コピー通販,スーパーコピーブランド 代引き,激安コピーブランド 通販。2016年新作も随時入荷致しております。当店の製品は、業界でスーパーコピーと呼ばれるレベルの商品を最低ラインに、自社工場にて手作業の製造を行っております。日本人ブランド鑑定士をアドバイザーに品質管理を行っておりますので、一般消費者はもちろんのこと、質店や鑑定士にも真贋鑑定が困難である、最高峰の製品をご提供致しております。商品の発送は日本郵便EMSにて格安の料金で承っており、EMS日本郵便のサイトにて随時発送状況を確認頂けます。他業者では行っていない代引き発送もご利用可能です。東京の仲介業者を介しまして代引き発送が可能ですので、安心、安全にお買い物をお楽しみ頂けます。ご希望の商品が掲載されていない場合にも、お問い合わせ頂けましたら商品を確保できる場合がございますので、メールにてお気軽にお問い合わせください。 ブランド品 スーパーコピー 通販 bestevance.com/../

 • 56

  My husband and i have been very thankful when Emmanuel managed to round up his basic research from the ideas he acquired through the site. It’s not at all simplistic to just find yourself giving away thoughts that men and women may have been selling. We recognize we have the blog owner to give thanks to for that. The main illustrations you’ve made, the straightforward blog navigation, the friendships you help to promote – it’s got mostly amazing, and it’s helping our son and the family reckon that this article is enjoyable, and that is unbelievably essential. Thank you for everything!

 • 57

  I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks in your time for this wonderful read!! I definitely having fun with each little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 • 58

  Supercharge your marketing campaign with our social media promotion services. Get huge likes/followers/views at affoardable prices.

  Packages:

  1) 2,500 Facebook Global Likes($40) 2) 500 Facebook USA Likes($75) 3) 1,000 Facebook American Likes($40) 4) 25,000 YouTube Views($25)

  visit:- facebook.com#fa../

  Don’t reply to this mail.We don’t monitor inbox.

  Thank You

 • 59

  I want to express my respect for your generosity giving support to men and women who must have help on your content. Your personal dedication to getting the message all through had been especially valuable and have usually enabled folks like me to attain their desired goals. Your new valuable hints and tips denotes a whole lot a person like me and much more to my peers. Regards; from everyone of us.

 • 60

  I in addition to my friends have already been analyzing the good ideas on your web site and then at once developed an awful feeling I had not expressed respect to the website owner for those techniques. Those young men became certainly joyful to study all of them and now have honestly been tapping into them. Appreciation for really being so thoughtful and also for making a choice on varieties of good useful guides millions of individuals are really eager to know about. My sincere regret for not saying thanks to you earlier.

 • 61

  Thank you so much for giving everyone remarkably nice possiblity to read critical reviews from here. It’s usually very enjoyable and stuffed with a lot of fun for me and my office peers to search your website on the least three times every week to read the fresh issues you have got. Not to mention, I’m also at all times fulfilled with your incredible solutions you serve. Certain 4 points on this page are rather the most efficient we have ever had.

 • 62

  I am typically to running a blog and i really admire your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and maintain checking for new information.

 • 63

  Thank you a lot for giving everyone a very nice possiblity to read from this website. It is usually very superb and also jam-packed with a good time for me personally and my office fellow workers to search your blog a minimum of thrice a week to find out the new guidance you have. And lastly, we’re certainly satisfied concerning the surprising knowledge you serve. Selected 3 ideas on this page are in truth the finest I’ve had.

 • 64

  A lot of thanks for all of the effort on this blog. Kate delights in working on research and it’s really simple to grasp why. A number of us hear all relating to the compelling means you convey insightful tips by means of your web blog and in addition foster contribution from some others on that concept and my child is without a doubt becoming educated so much. Enjoy the remaining portion of the year. You have been performing a wonderful job.

 • 65

  I definitely wanted to construct a word in order to express gratitude to you for all the remarkable solutions you are writing here. My extended internet investigation has at the end of the day been rewarded with good details to exchange with my two friends. I would assert that we website visitors actually are undoubtedly blessed to live in a really good network with many lovely professionals with good ideas. I feel quite happy to have encountered your entire weblog and look forward to plenty of more excellent minutes reading here. Thanks once again for a lot of things.

 • 66

  I needed to draft you a little bit of observation to be able to say thanks a lot once again considering the stunning knowledge you have discussed on this page. It was quite seriously generous of you to deliver without restraint what a number of us might have supplied as an e book to generate some bucks on their own, certainly considering that you could possibly have done it in the event you desired. These good ideas additionally served to provide a good way to realize that other individuals have the same eagerness just as my personal own to know significantly more in terms of this matter. I am certain there are millions of more pleasurable moments in the future for people who looked over your site.

 • 67

  I intended to compose you this very small note to be able to thank you very much as before on the extraordinary ideas you’ve documented above. It has been certainly seriously open-handed with people like you to provide freely what a number of people would’ve offered for sale as an electronic book to make some profit on their own, even more so since you could have tried it if you wanted. These inspiring ideas also acted to become a great way to fully grasp other people have the identical eagerness like my very own to realize a great deal more with reference to this matter. I am certain there are millions of more enjoyable situations up front for folks who discover your blog.

 • 68

  Thanks so much for giving everyone an extraordinarily pleasant opportunity to discover important secrets from this blog. It can be so fantastic and also jam-packed with amusement for me and my office acquaintances to search your blog at least 3 times a week to learn the fresh items you have got. And definitely, we are always amazed with the unique tips and hints you serve. Some two tips on this page are surely the most beneficial we have all had.

 • 69

  I needed to write you that very small word in order to say thanks a lot over again with the beautiful principles you have contributed on this website. This is surprisingly open-handed of people like you to give publicly all that a lot of people would have distributed as an electronic book to get some profit for their own end, primarily now that you might well have done it in case you considered necessary. These things likewise acted to be a fantastic way to recognize that other individuals have similar fervor like my very own to learn much more in respect of this matter. I am certain there are millions of more enjoyable periods in the future for individuals who read carefully your website.

 • 70

  I precisely had to thank you so much all over again. I do not know the things I could possibly have achieved in the absence of those points shown by you over this theme. It was a fearsome case for me, but being able to view the very expert technique you processed the issue made me to jump with fulfillment. Now i am happier for your work and even wish you find out what an amazing job you’re getting into teaching other individuals thru your blog post. More than likely you’ve never met any of us.

 • 71

  Thanks for every one of your labor on this website. Kim delights in participating in internet research and it’s easy to understand why. My partner and i learn all regarding the compelling means you give helpful suggestions by means of this web blog and therefore recommend participation from visitors on the subject then our own simple princess is without a doubt becoming educated a lot of things. Enjoy the remaining portion of the new year. You have been carrying out a glorious job.

 • 72

  A lot of thanks for all your labor on this website. My mom loves working on investigations and it is obvious why. A number of us hear all about the dynamic form you make both interesting and useful guidance via the blog and therefore attract contribution from other individuals on this issue plus our own simple princess is actually understanding a whole lot. Enjoy the rest of the new year. You’re conducting a splendid job.

 • 73

  Thank you a lot for giving everyone an extremely memorable chance to read from here. It is usually so amazing and jam-packed with a great time for me and my office mates to search the blog at the very least thrice a week to see the new items you will have. Of course, I am actually impressed concerning the cool information you give. Selected 4 points in this posting are easily the finest we have all had.

 • 74

  Thanks a lot for providing individuals with an extraordinarily marvellous opportunity to read articles and blog posts from this site. It’s always so lovely and stuffed with a good time for me and my office fellow workers to visit your web site at minimum three times weekly to see the new issues you have got. And definitely, I’m at all times contented considering the tremendous things you give. Some 3 tips on this page are particularly the most effective we have had.

 • 75

  I must show appreciation to the writer for rescuing me from this particular situation. As a result of exploring throughout the internet and obtaining principles which are not productive, I was thinking my life was gone. Existing without the solutions to the difficulties you’ve fixed by means of your entire review is a crucial case, as well as the ones which could have adversely affected my career if I had not encountered your web site. Your primary know-how and kindness in playing with the whole lot was invaluable. I am not sure what I would’ve done if I had not come across such a subject like this. I can also at this time look ahead to my future. Thanks for your time so much for your expert and result oriented guide. I will not hesitate to endorse your web page to anybody who needs direction about this subject.

 • 76

  wh0cd980105 buy tamoxifen z pack zithromax price of metformin

 • 77

  wh0cd522249 Clonidine

 • 78

  wh0cd173481 valtrex without a prescription

 • 79

  wh0cd740425 resources

 • 80

  wh0cd404057 generic cleocin

 • 81

  wh0cd242073 strattera Lipitor

 • 82

  wh0cd543655 tadalafil 60 mg

 • 83

  wh0cd82928 Buy Prazosin

 • 84

  wh0cd904723 diflucan price seroquel generic zithromax azithromycin

 • 85

  wh0cd274460 sildenafil

 • 86

  wh0cd721999 elocon

 • 87

  wh0cd187646 Furosemide Online

 • 88

  wh0cd817900 Buy Female Viagra Online

 • 89

  wh0cd817893 methotrexate eurax diclofenac viagra

 • 90

  wh0cd954829 tretinoin online Order Cardura

 • 91

  wh0cd68878 ilosone

 • 92

  wh0cd603203 purchase cytotec elocon steroid cream

 • 93

  wh0cd4941 advair diskus

 • 94

  wh0cd356574 LASIX

 • 95

  wh0cd603203 generic shallaki

 • 96

  wh0cd644272 generic quibron-t

 • 97

  wh0cd388541 buy endep

 • 98

  wh0cd4941 tretinoin cream avodart albuterol for sale online erythromycin more information

 • 99

  wh0cd14026 generic for effexor xr acyclovir generic vardenafil buy anafranil where can i buy acyclovir

 • 100

  wh0cd438670 Benicar

 • 101

  wh0cd297011 dipyridamole

 • 102

  wh0cd160061 where can u buy viagra generic for tenormin home

 • 103

  Hey there! Do you know if they make any plugins to soiyl9ln.tumblr../ – Scoh

 • 104

  aOur company offers weight loss products. Take a look at our health contributing site in case you want to look better. 3dn.propeciabes../ Our company offers supreme quality non prescription products. Look at our health contributing website in case you want to improve your health. 1a.propeciabest../ Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health site in case you want to look better with a help of generic supplements. fz9.propeciabes../ Our company offers safe health products. Visit our health contributing website in case you want to feel healthier. jx3.propeciabes../ Our company provides a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health portal in case you want to to feel healthier with a help health products. 3v.propeciabest../ Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health portal in case you want to look healthier with a help of health products. 1a.propeciabest../ Our company provides a wide variety of supplements. Look at our health contributing portal in case you want to strengthen your health. 95ch.propeciabe../ Our company provides a wide variety of non prescription drugs. Look at our health portal in case you want to strengthen your health with a help health products. du37.propeciabe../ Our company provides a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health site in case you want to to feel healthier with a help of generic supplements. 2ro4.propeciabe../ Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health portal in case you want to feel better with a help of general health products. fn0.propeciabes../ Our company offers supreme quality weight loss products. Visit our health contributing website in case you want to look healthier.

 • 105

  marajoara, stechc, rtwbook rtwbook.com/../

 • 106

  scoutpack680, johnkirkflyfishing, kellygwyn kellygwyn.com/../

 • 107

  swiss-jet, namasteindiaadventure, mlifeproducts mlifeproducts.c../

 • 108

  smartphonesasia-os, storagenoosaking, sketball sketball.net/../

 • 109

  nike air force 1 duck boots,nike air presto essential nike mercurial vapor iv blue and yellow crispingloverin../

 • 110

  asics onitsuka tiger mexico 66 red white,nike shox turbo vi sl precio womens supra skytop pink silver supernoba.com/w../

 • 111

  pokerjiggerypokery, networkface2face, yellowriverglobal yellowriverglob../

 • 112

  religiousfreedomusa, nolapralines, kyushospace kyushospace.com../

 • 113

  mywineconsultant, searchcincyhomes, ulyssedesign ulyssedesign.co../

 • 114

  srvgifts, amparklima, gbtdating gbtdating.com/../

 • 115

  lustincorporated, priority-appraisalsinc, oldgloryradio oldgloryradio.c../

 • 116

  unityofannarbor, whiteharttrudoxhill, ariyanoffshore ariyanoffshore.../

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!